Ga naar hoofdinhoud

Diederik van Silfhout en Expression promoveren naar A-kader

Diederik van Silfhout met Expression. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op de KNHS Indoorkampioenschappen van 2018 debuteerde de KWPN-hengst Expression N.O.P. (Vivaldi x Vincent) onder Diederik van Silfhout in de Grand Prix en kort daarna volgde op CDI Nieuw- en Sint Joosland het internationale debuut. Vervolgens werd de combinatie al gauw opgenomen in het B-kader. Door de stijgende scores die ze sinds CDI Hagen te pakken hebben, is het duo nu gepromoveerd naar het A-kader.

Bij het internationale debuut in Nieuw- en Sint Joosland behaalden Diederik van Silfhout en Expression gelijk een A-kaderscore van 72,478%. Daarna volgden meerdere B-kaderscores. Afgelopen april reden ze in Hagen opnieuw een A-kaderscore van 72,652% van bijeen. Daarna volgde op het NK Dressuur de dikke A-kaderscore van 73,848%. Afgelopen weekend op CDI Geesteren behaalden ze met 72,500% hun derde 72 procent-plusscore voor opname in het hoogste kader.

Bron: Horses.nl

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook