Ga naar hoofdinhoud

Eigen stal voor Laura Tomlinson

Laura Tomlinson-Bechtolsheimer. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Laura Tomlinson en haar man, polospeler Mark Tomlinson, zijn hun eigen stal begonnen. De Britse amazone had haar paarden tot voor kort nog bij haar ouders op Eastington House staan, waar ze opgroeide en jarenlang werkte. De Olympisch medaillist liet aan Eurodressage weten dubbele gevoelens te hebben: "Ik ben super enthousiast over onze eigen stal, maar het is ook gek om niet meer thuis te zijn."

De stal is gebouwd op grond van de Tomlinson’s. Wat voorheen een oude koeienstal was, is nu omgetoverd tot een prachtig huis met alle faciliteiten voor de paarden. Hoewel Laura en haar man hun nieuwe woning vlak voor kerst al betrokken, zijn de paarden pas sinds eind februari over. Daartoe behoren onder andere Capri Sonne Jr. en Vivaldi-zoon Fallatijn.

Bron: Eurodressage

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook