Ga naar hoofdinhoud

Fieke Houwen in verwachting

Fieke Houwen en Electron

De wedstrijdoutfit van Fieke Houwen blijft voorlopig in de kast hangen. Reden daarvan is dat de amazone inmiddels twintig weken zwanger is. Houwen verwacht samen met haar echtgenoot Ruud van Ool opnieuw een meisje. Eerder werd het stel trotse ouders van dochter Nomi.

Fieke Houwen is met Electron (Ampère x Fidermark) succesvol in de Subtop en afgelopen weekend reed ze de KWPN-hengst op de hengstenshow bij Joop van Uytert. Dat is met oog op de zwangerschap voorlopig het laatste optreden geweest van het duo.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook