Ga naar hoofdinhoud

Grand Prix-paard Chuppy Checker CL ondergaat ruiterwissel

Tommie Visser met Chuppy Checker Cl (v. Osmium). Foto: Jessica Pijlman / www.madebyjessy.com

De in Barcelona woonachtige amazone Annabelle Collins heeft de teugels van Chuppy Checker CL (Osmium x Balzflug) overgenomen van Tommie van Puijenbroek-Visser. Zijn echtgenoot Rob van Puijenbroek-Visser, de eigenaar van Chuppy Checker CL, is de samenwerking met Collins aangegaan met het oog op de Olympische Spelen in Tokyo.

Collins komt uit voor Bermuda en heeft haar vizier gericht op Tokyo. “Er was gelijk een klik tussen Annabelle en Chuppy. Bovendien zijn het goede vrienden van ons, dus het voelde gelijk goed aan”, vertelde Van Puijenbroek-Visser aan Eurodressage. De familie Collins heeft twee paarden bij Van Puijenbroek-Visser en zijn echtgenoot achtergelaten. Deze twee paarden worden gereden door Visser-van Puijenbroek en worden uiteindelijk verkocht.

Kaderambities

Visser-van Puijenbroek maakte in februari 2018 zijn internationale Grand Prix-debuut met Chuppy Checker CL. Vorig jaar werd het duo twee keer derde op CDI-W Zakrzów. De ruiter vertelde vorig jaar aan Horses.nl kaderambities met de ruin te hebben: “We gaan proberen om deze lijn vast te houden. En dan hoop ik straks in een kader te komen.”

Bron: Eurodressage/Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook