Ga naar hoofdinhoud

Grand Prix-paard Everything is Possible uit de sport

Machteld Hoeflake met Everyting is Possible. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Machteld Hoeflake heeft besloten dat haar Grand Prix-paard Everything is Possible (Ehrentanz x Florestan) van haar pensioen mag gaan genieten. Hun laatste keer in de ring was afgelopen zondag op de Subtopwedstrijd in Delft. Hoeflake hoopt uit de 20-jarige merrie een veulentje te kunnen fokken.

Everything is Possible werd naar de Grand Prix opgeleid door Marlies van Baalen. In 2013 kocht Machteld Hoeflake de merrie en vervolgens behaalden ze meerdere internationale successen in de U25.

Kers op de taart

“Onze hoogtepunten waren Jumping Amsterdam en de mooie wedstrijden in Deauville, Malmö, Biarritz en Lier”, blikt Hoeflake terug op haar carrière met Everything is Possible. “Deel uitmaken van het U25-kader was voor mij de kers op de taart.”

Moeilijke beslissing

“Samen met mijn ouders hoop ik dat Eva (de roepnaam van Everything is Possible, red.) volgend jaar een veulentje mag krijgen. Het was een moeilijke beslissing omdat het zo’n plezierige merrie is, zowel in de omgang als met rijden. Maar ik geloof dat dit het juiste moment is om haar op deze manier te bedanken: fit en gezond met pensioen.”

Bron: Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook