Ga naar hoofdinhoud

In Beeld: Het GPS-debuut van Blue Hors Zack en Nanna Skodberg Merrald

Blue Hors Zack, hier nog onder Daniel Bachmann AndersenFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Afgelopen weekend maakte Nanna Skodberg Merrald haar Grand Prix-debuut met de KWPN-hengst Blue Hors Zack (Rousseau x Jazz). Op CDI Le Mans won de amazone zowel de Grand Prix met 74,174% als de Grand Prix Spécial met 74,362%. Blue Hors publiceerde eerder vandaag een video van het debuut van de hengst en zijn nieuwe amazone.

Bekijk hier de Grand Prix Spécial:

Bron: Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

3 reacties op “In Beeld: Het GPS-debuut van Blue Hors Zack en Nanna Skodberg Merrald

 • Sunshine

  Goed gereden met veel ontspanning, harmonie en ook met veel halslengte. Afgelopen weekend heb ik hier en daar wel anders gezien in Tolbert met veel spanning, verzet, gehele proef zeer kort in de hals en erg achter de loodlijn en dan toch best veel punten.

 • Sanne

  @Sunshine, de punten krijgen ze van de juryleden en als ze met in elkaar getrokken paarden de punten krijgen, waarom zouden ze dan ooit anders doen.
  Zolang hier geen verandering in komt, zal het beeld zeker niet veranderen. De regels hoe een paard zou moeten lopen zijn bekend, alleen lijken deze niet bij de juryleden bekend. Een show is mooier dan een goed gereden paard, blijkt in vele ogen nog steeds het belangrijkste. Deze discussie zal altijd blijven…. waneer is een paard goed gereden, zonder meningen maar feiten….. een ieder heeft een mening en geeft deze wat in het eigen straatje past. Maar hoe hoort het nu echt?

 • Sjak Arts

  Sanne,
  lees het FEI art. 401. Het doel en algemene beginselen van de dressuur.
  Als een paard niet aan deze voorwaarden voldoet deugt het dus niet. Zo simpel is het.
  De KNHS is reglementair verplicht aan deze beginselen te waarborgen. Helaas vindt die niet te kritisch zijn en vriendjes blijven belangrijker. Of er is daar te weinig kennis en/ of ruggengraat. Ik weet niet welke van de twee het ergst is

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook