Ga naar hoofdinhoud

Internationaal debuut Dujardin en Gio op CDI Keysoe

Charlotte Dujardin en Gio. Foto: PS Dressage/Georgie Hammond

Charlotte Dujardin brengt de KWPN-gefokte Gio (Apache x Tango) op CDI3* Keysoe (9-11 oktober) voor het eerst internationaal aan start. Het internationale debuut van de combinatie stond eigenlijk gepland op Indoor Brabant, maar dat ging niet door in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Dujardin is niet de enige die een primeur zal beleven, haar mentor Carl Hester rijdt En Vogue (Jazz x Contango) ook voor het eerst de ring binnen.

De negenjarige Gio maakte in januari dit jaar zijn nationale Grand Prix-debuut met net geen 80%. Dujardin reed hem deze zomer twee keer de ring binnen in Hartpury en kon beide keren met 80%-plus scores huiswaarts keren.

Freestyle

De Britse neemt naast Gio ook Mount St. Freestyle (Fidermark x Donnerhall) mee naar Keysoe. De merrie liep bij haar laatste internationale wedstrijd, Jumping Amsterdam, naar 89,5% in de Kür op muziek.

En Vogue

Dujardins elfjarige En Vogue loopt zijn eerste internationale Grand Prix met Carl Hester. Hester nam eerder dit jaar de teugels van de zwarte ruin over en reed hem onlangs naar 78% in zijn eerste Grand Prix Special.

Bron: Horse&Hound

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook