Ga naar hoofdinhoud

KNHS begint weer met online dressuurproeven t/m klasse ZZ-Licht

De KNHS maakt het online rijden van dressuurproeven (voor winstpunten) weer mogelijk tot en met de klasse ZZ-Licht in verband met de huidige lockdown. Dit kon nog steeds t/m de klasse L2, maar wordt nu tijdelijk weer uitgebreid tot en met de klasse ZZ-Licht, zolang reguliere wedstrijden en/of meetmomenten niet mogelijk zijn. 

In 2020 lanceerde de KNHS het nieuwe platform paardrijden.nl vanwege het verbod op wedstrijden door het coronavirus. Hier kon je online thuis opgenomen dressuurproeven laten beoordelen door officiële KNHS-juryleden voor winstpunten.

Winstpunten

Het was al mogelijk om online dressuurproeven voor winstpunten te laten beoordelen t/m de klasse L2, dit is nu tijdelijk t/m de klasse ZZ-Licht, zolang de reguliere wedstrijden en/of meetmomenten niet mogelijk zijn.

Evenementen

Tot en met de klasse M2 is er wekelijks een evenement, van het Z1 tot en met ZZ-Licht om de week.

  • Klassen B t/m M2: wekelijks is er een evenement, waarvan de eerste staat op 2 januari. Je video mag 7 dagen oud zijn op het moment van insturen.
  • Klassen Z1 t/m ZZL: om de week is er een evenement, waarvan de eerste staat op 2 januari. Je kunt je video opnemen in de week van het evenement of in de week daarvoor. In de even weken wordt je video doorgestuurd naar de jury.

Kijk voor de aangepaste bepalingen op www.paardrijden.nl.

Bron: KNHS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook