Ga naar hoofdinhoud

Lara van Nek neemt teugels Jappeloup over

Jappeloup Foto: Anniek de Wit

De fraaie Jappeloup (All At Once x Lord Leatherdale) gaat zijn opleiding vervolgen onder het zadel van Children-amazone Lara van Nek. Vai Bruntink leidde de vijfjarige hengst op en reed hem in verschillende jonge paarden-competities. "Zoals gepland zal Lara van Nek nu de teugels overnemen van deze knappe en super lieve hengst", schrijft Bruntink op Facebook.

Jappeloup is, net zoals zijn vader All At Once, in eigendom van Willeke Bos van Stal 104. Haar dochter Lara gaat de hengst in de toekomst uitbrengen bij de junioren. Bruntink vertelde eerder al aan Horses.nl dat het altijd al de bedoeling was dat Lara hem zou gaan rijden. “Jappeloup past Lara heel goed en heeft een heel fijn karakter.”

Pavo Cup-selectie winnaar

Jappeloup won vorig jaar de Pavo Cup-selectie in Friesland met 85 punten. Jurylid Gert van den Hoorn omschreef hem toen als volgt: “Niet de grootste van het gezelschap, maar in beweging maakt hij zich dat wel. Hij beweegt met heel veel techniek, heeft drie goede basisgangen en veel dressuuraanleg. Jappeloup is een heel compleet dressuurpaard. ”

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook