Ga naar hoofdinhoud

Laurens van Lieren ziet GP-paard Zingar vertrekken

Laurens van Lieren heeft afscheid genomen van Zingar Northside (Gribaldi x Damocles). Hij bracht de zwarte ruin uit tot en met de Grand Prix. De vijftienjarige Gribaldi-zoon gaat zijn carrière voorzetten onder een nieuwe ruiter.

Laurens van Lieren en Zingar Northside debuteerden ruim drie jaar geleden succesvol in de Subtop en zetten overwinningen op hun naam tot en met de Grand Prix. Met dik 70 procent behaalde het duo ook B-kadersscores.

Beste vriend

“Je was vele jaren mijn beste vriend”, aldus Laurens van Lieren over het afscheid van Zingar Northside. “Nu is het tijd om je met een nieuwe ruiter te bewijzen. Je maakt voor altijd deel uit van m’n leven.”

Eigengefokt toekomstpaard

Naast een heel stel jongere paarden heeft Van Lieren de beschikking over de tienjarige Ego (Negro x Rubiquil). Hij bracht deze eigengefokte hengst al uit in de Intermédiaire II. In de Pas de Deux met zijn vader Leunus afgelopen juli op Outdoor Gelderland toonde Ego zijn grote talent voor het hoogste niveau.

Bron: Horses.nl/FB

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook