Ga naar hoofdinhoud

Loos, Laiz Zandio en Van der Zeijden vertrekken bij Van Olst

Franka Loos met Equilence's Giovanni. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Gertjan en Anne van Olst zien in korte tijd drie medewerkers vertrekken. Zowel stalamazone Franka Loos, stalruiter Antonio Laiz Zandio als manager Goffe-Nill van der Zeijden beëindigen hun werkzaamheden bij Van Olst Horses in Den Hout.

Franka Loos heeft aangegeven een nieuwe uitdaging aan te gaan en stopt per 1 september bij Van Olst. Antonio Laiz Zandio zette samen met zijn broer al eerder een bedrijf op in Mierlo. Dit bedrijf vraagt inmiddels zoveel aandacht van de Spaanse ruiter waardoor het niet meer te combineren valt met zijn werkzaamheden bij Van Olst. Goffe-Nill van der Zeijden en Van Olst Horses zijn gezamenlijk overeengekomen dat zijn activiteiten stoppen per 1 september.

Nieuwe ruiter

Inmiddels heeft Van Olst een nieuwe stalruiter gevonden in Alvaro Gomez Pavon. Deze Spanjaard heeft een groot deel van zijn opleiding genoten bij de olympische ruiter Jordi Domingo. Ter aanvulling van het team is Van Olst naar nog een stalruiter op zoek.

Bron: Horses.nl/VanOlst

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook