Ga naar hoofdinhoud

Marijke de Geus’ GP-paard Adjudant verkocht aan Childrenamazone

Marijke de Geus met Adjudant (v. Tango)

De veertienjarige Adjudant (Tango x Jeraldo), die door Marijke de Geus werd opgeleid tot en met de Grand Prix, is verkocht. De vosruin gaat zijn carrière voorzetten onder de Deense in Singapore wonende amazone Annabelle Rehn (13), die met Aros a Fenris (v. De Niro) internationaal uitkomt bij de Children.

Adjudant was in eigendom van Carolien Wesseling. Zij reed hem samen met voormalig internationaal springamazone Marijke de Geus. De Geus begon met de Tango-zoon in de klasse Z en toen ze eenmaal in de Subtop waren aangekomen nam De Geus de training volledig op zich. Ruim een jaar geleden debuteerden ze in de Grand Prix en behaalden daarin meerdere overwinningen.

Training bij Heuitink

In de periode dat De Geus uitgeschakeld raakte door een klap van een paard in haar gezicht, verhuisde Adjudant met oog op de verkoop naar haar trainer Joyce Heuitink. Via Heuitink is de opvallende vos met hoge witte benen nu verkocht maar hij blijft voorlopig nog in haar stallen. Annabelle Rehn komt binnenkort naar Harskamp om haar nieuwe troef onder begeleiding van Heuitink te trainen en neemt hem eind van de zomer mee naar huis in Singapore.

Bron: Horses.nl

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook