Ga naar hoofdinhoud

Op je Fjord les van dressuurtopper Daniel Bachmann Andersen

Blue Hors Zack (v. Rousseau) - Foto: Equitaris.de/Tanja Becker

Welke dressuurruiter droomt er nou niet van? Les krijgen van een internationale topper als Daniel Bachmann Andersen. Het bekende Deense hengstenstation Blue Hors wilde deze droom graag werkelijkheid maken voor iemand en schreef een onlangs een wedstrijd uit.

Meer dan tweeduizend reacties kwamen binnen; jonge dressuuramazone Benedikte Palm was uiteindelijk de gelukkige winnares. Samen met haar zevenjarige fjord Dorella Fjorlyst kreeg ze bij Blue Hors dressuurles van Bachmann Andersen.

Kijk hier voor een korte impressie van de les

Bron: Facebook/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook