Ga naar hoofdinhoud

Patrik Kittel in FEI Dressuurcomité

Patrik Kittel met Well Done la Roche. Foto: Shannon Brinkman / www.arnd.nl

Patrik Kittel maakt voor een periode van vier jaar deel uit van het FEI Dressuurcomité. Vorig jaar stond de ruiter al op de nominatielijst, maar toen viel de keuze op Beatriz Ferrer-Salat. De Zweedse ruiter is blij dat hij nu wel is gekozen. "Ik wil een bijdrage leveren door de sport nog populairder en interessanter te maken".

De FEI is van mening dat Kittel daar al goed mee onderweg is. In een persbericht brengt de FEI naar voren dat Kittel niet alleen vier paarden in de FEI Wereldranglijst heeft, maar de dressuursport al verder heeft ontwikkeld als organisator van de Saab Top 10 Dressage in Stockholm.

Positief beeld creëren

“Hier deel van uitmaken is een directe link tussen de sport en de FEI”, vertelt Kittel. “Ik wil graag een positief beeld van onze sport creëren.”

Bron: Tidningen Ridsport

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook