Ga naar hoofdinhoud

Robin Heidens Colourfull Cannonball naar Oostenrijk

Robin Heiden met Colourfull Cannonball. Foto: NHPhoto

Colourfull Cannonball (Can Dance x Nabucco R), de dressuurpony waarmee Robin Heiden dit jaar deelnam aan het Europees kampioenschap in Strzegom, is verkocht aan de Oostenrijkse familie Jöbstl. De achtjarige pony vervolgt zijn carrière onder het zadel van de tweelingzusjes Fanny en Florentina.

Heiden maakte vorig jaar haar internationale debuut en reed sindsdien telkens bovenin mee. Dit jaar maakte ze deel uit van het Nederlandse team, waarmee ze teamzilver won. Individueel eindigde de combinatie op de zesde plaats in de kür op muziek.

Ponytijd echt voorbij

De verkoop van Colourfull Cannonball, die tot stand kwam via Dressuurstal van Baalen, betekend voor Heiden het einde van haar tijd bij de pony’s. “Toen ik CC kreeg, had ik nooit durven dromen van wat we allemaal zouden bereiken. Van onze eerste internationale wedstrijd naar het EK in Polen, het waren allemaal dromen die uitkwamen”, aldus Heiden.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook