Ga naar hoofdinhoud

Tinne Vilhelmson-Silfvén: ‘Don Auriello nooit echt teruggekomen na zijn blessure’

Tinne Vilhelmson met Don Auriello
Tinne Vilhelmson-Silfvén met Don Auriello. Foto Lonneke Ruesink

De Sweden International Horse Show in Stockholm was niet alleen het toneel van internationale topsport, maar ook van het afscheid van Tinne Vilhelmson-Silfvéns Don Auriello (Don Davidoff x White Star). Direct na de afscheidsceremonie liet de Zweedse amazone weten dat ze de zeventienjarige Hannoveraan graag met pensioen laat gaan: "Hij is na zijn blessure nooit echt goed teruggekomen."

Hoewel het persoonlijke record van Vilhelmson-Silfvén en Don Auriello dateert van na zijn blessure – 82,720% op CDI Stockholm 2018 – is de amazone daar wel van overtuigd. “Na acht jaar te hebben meegedraaid in de internationale Grand Prix, voel ik dat het nu genoeg is geweest. Maar hij blijft heel belangrijk voor me. Anton is al tien jaar lang mijn beste vriend en we hebben samen de wereld rondgereisd.”

Lees ook:

Tinne Vilhelmsons Don Auriello met welverdiend pensioen

Bron: Tidningen Ridsport

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook