Ga naar hoofdinhoud

Total Hope verder onder Isabel Freese

Total Hope (v. Totilas) met Pernilla Andre Hokfelt

Isabel Freese heeft sinds kort de zevenjarige Total Hope (Totilas uit Weihegold) onder het zadel. De hengst van Paul Schockemöhle en Staatsgestüt Flyinge kwam voorheen uit onder de Zweedse vlag. Pernilla André Hokfelt reed Total Hope vorig jaar in de finale van het Wereldkampioenschap voor jonge dressuurpaarden in Ermelo. Afgelopen vrijdag reed Freese de hengst voor het eerst de ring in.

Het eerste optreden van Total Hope en Isabel Freese, die weer voor het eerst in de ring verscheen na de geboorte van zoon Noah Freese, leverde 69,90% op en was goed voor de derde plaats in de Duitse klasse M. Vorig jaar won de hengst de kleine finale op het WK, maar werd in de finale afgestraft op een onzuivere stap en kreeg als commentaar mee meer onder te moeten treden in de draf.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook