Ga naar hoofdinhoud

Veelbesproken Vitalis-veulen naar Sönke Rothenberger

Vitalis x Apache. Foto: Still ClipMyHorse.tv

Het kampioensveulen van Rheinland is aangeschaft door Sönke Rothenberger. Het nog naamloze hengstveulen (Vitalis x Apache) van fokker Johannes Baumeister kreeg op de keuring van vorig weekend meerdere tienen en maakte een verpletterende indruk met zijn optreden.

De moeder van het fraai bewegende hengstveulen is Ananda (Apache x Fidermark NRW), een volle zus van de bij meerdere stamboeken goedgekeurde Arango en de halfzus van de in Hannover goedgekeurde Fürst Fabelhaft (v. All at Once). De moeder van Ananda, Fia Mara, is een volle zus van de bekende Fürst Piccolo.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Super happy with the acquisition of this Star! Thank you to the family Baumeister for their trust. Vitalis x Apache x Fidermark (full sister Fürst Piccolo)

Een bericht gedeeld door Sönke Rothenberger (@soenke_rothenberger) op

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook