Ga naar hoofdinhoud

Volle broer Desperado en Chinook naar Australië

Lover Boy (Vivaldi x Havidoff). Foto: Video schreenshot

Lover Boy (Vivaldi x Havidoff), de driejarige volle broer van de Grand Prix-hengsten Desperado N.O.P. en Chinook, is verkocht naar Australië. Lover Boy is gefokt door de familie Andeweg. Ingrid Malan van Equilence maakte de verkoop van de bruine hengst bekend.

De familie Andeweg fokte in totaal negen Vivaldi’s uit hun elitemerrie Sarita. Naast Desperado N.O.P. en Chinook is ook Pavo Cup-kampioene Fanita één van hen.

Bron: Horses.nl/Equilence

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook