Ga naar hoofdinhoud

Wegen Jose Daniel Martin Dockx en sponsor scheiden

Jose Daniel Martin Dockx met Grandioso Foto: Lynn van Woudenbergh / www.arnd.nl

De Spaanse dressuurruiter Jose Daniel Martin Dockx maakt op zijn Facebookpagina bekend dat de samenwerking met zijn sponsor Kimberly Van Kampen van Hampton Green Farms eindigt. Beide partijen hebben twaalf jaar samengewerkt.

De samenwerking heeft voor de Spanjaard mooie prestaties te weeg gebracht met de hengst Grandioso (v. Adelante). Martin Dockx nam in 2016 deel aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. In 2015 maakt hij bij de Europese Kampioenschappen in Aken deel uit van het Spaanse team. Hier behaalde de combinatie in de Grand Prix een score van 71.343%. In 2014 was het paar bij het WK in Caen aanwezig en scoorde 74.243% in de Grand Prix.

Nieuwe toekomst

Op Facebook spreekt de Spanjaard zijn waardering uit naar zijn sponsor. Martin Dockx: ”Ik wil mijn sponsor Kimberly Van Kampen bedanken voor het vertrouwen dat ik in deze jaren heb opgebouwd. Nu kijk ik met veel enthousiasme, hoop en optimisme uit naar een nieuwe toekomst. Ik hoop nieuwe uitdagingen en doelen te bereiken.”

Bron: Facebook

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook