Ga naar hoofdinhoud

Dressuurkijken met Ehrens: ’16 combinaties gaat nog wel’

Exclusief
Rob Ehrens, Maikel van der Vleuten en vader Eric, Mart van Asten en zoon Leopold en Jan Greve - Foto: Paardenkrant-Horses.nl

Op een rijtje zitten ze te kijken naar de dressuur: de Nederlandse springjongens. Bondscoach Rob Ehrens, Maikel van der Vleuten en zijn vader Eric, Mart van Asten en zoon Leopold en de teamveterinair van de dressuurruiters, Jan Greve. Het lijkt alsof de middelste twee heren in slaap zijn gevallen bij de Grand Prix, maar Rob Ehrens stelt: "Ach, 16 combinaties kijken. Dat gaat nog wel." 

“Dressuur is wel leuk”, zegt Ehrens, om er vervolgens – met een glimlach op zijn gezicht – “maar niet te lang”, aan toe te voegen.

Support

“We zitten hier om de Nederlanders te supporteren. Het is leuk om die twee te zien rijden. En hetzelfde geldt voor de laatste combinaties van de startlijst.”

Voorterrein leuker

Persoonlijk gaat Ehrens liever op het voorterrein kijken. “Daar gebeurt veel meer.”

Rob Ehrens, Maikel van der Vleuten, Eric van der Vleuten, Mart van Asten, Leopold van Asten en Jan Greve – Foto: Paardenkrant-Horses.nl

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook