Ga naar hoofdinhoud

Dressuurruiters van start in Wellington

Anky van Grunsven met Painted BlackDe eerste van vier wedstrijden in de Exquis World Dressage Masters gaat vandaag van start in Wellington in de Amerikaanse staat Florida. Voor Nederland komen vanaf 19.00 uur (Nederlandse tijd) de volgende combinaties aan de start in de Grand Prix: Anky van Grunsven met IPS Painted Black, Hans Peter Minderhoud met Exquis Escapado, Edward Gal met Interfloor Next One en Tosca Visser-van der Meulen met Moorland Opportunity.

Onder de overige deelnemers bevinden zich enkele opvallende combinaties. Steffen Peters verschijnt met Ravel in de ring, de combinatie werd vorig jaar vierde bij de Olympische Spelen in Hongkong. Ashley Holzer rijdt haar KWPN’er Pop Art. Ze boekte reeds goede resultaten en maakt een grote kans op deelname aan de wereldbekerfinale in Las Vegas. De voor Denemarken rijdende Nederlandse amazone Anne van Olst verschijnt in de ring met Exquis Clearwater.

In Wellington is het zes uur vroeger dan in Nederland. Om 13.00 uur plaatselijke tijd wordt er gestart. In Nederland is het dan 19.00 uur. Morgen worden de Special en de kür op muziek verreden.  

Klik hier voor de actuele uitslagen.

Bron: Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook