Ga naar hoofdinhoud

Dubbelslag Dorothee Schneider in K+K Cup Münster

Update

Dorothee Schneider stuurde Sammy Davis jr. opnieuw naar een overtuigende overwinning in de Zware Tour op de K+K Cup in Münster. Met een score van 77.627% in de Special troefde de Olympische amazone voor de tweede keer dit weekend troefde ze Helen Langehanenberg af. Isabell Werth kreeg met de debutante Anne Beth te maken met foutjes en werd zesde.

In de Special was het nu geen unanieme eerste plek voor Doro Schneider en de elegante San Remo-hengst Sammy Davis jr. Alleen het jurylid Ute von Platen vond de proef van Helen Langehanenberg en Damsey FRH (v. Dressage Royal) beter. Met Damsey scoorde Langehanenberg 76.412%, wat een persoonlijk record voor de combinatie betekende.

Buchwald

Beatrice Buchwald kwam met Daily Pleasure (v. De Niro) uit op 74.039% en nestelde zich daarmee op plaats drie. Ze bleef haar trainster en voormalig werkgeefster Isabell Werth ruim voor.

Anne Beth

Isabell Werth en de twaalfjarige Oscar-dochter Anne Beth, die voorheen werd uitgebracht door Diederik van Silfhout en Lisa Müller, debuteerden gisteren in de Grand Prix met een vijfde plaats. In de Special liep het paar tegen fouten in de tweeërs aan en de merrie kreeg in de galop last van spanning. Ze kreeg 69.451% met plaatsingen variërend van de vijfde tot de tiende.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook