Ga naar hoofdinhoud

Dubbelslag voor Don Olymbrio, van der Meer net naast podium

Daniel Bachmann Andersen met Don Olymbrio. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Nadat Blue Hors Don Olymbrio (v.Jazz) donderdag al met diens ruiter Daniel Bachmann Andersen de Grand Prix op zijn naam zette, flikte de Jazz-zoon datzelfde kunstje vandaag in de Grand Prix Special. Patrick van der Meer viel net als donderdag weer net naast het podium.

Bachmann Andersen stuurde zijn Don Olymbrio naar een score van 79.702% en liet daarmee de concurrentie ver achter zich. Deze score betekende ook een nieuw persoonlijk record voor Bachmann Andersen en Don Olymbrio. Het duo werd unaniem op één gezet door alle juryleden en mocht de eerste prijs in ontvangst nemen. Victoria Max-Theurer en Rockabilly (v.Rock Forever) kwamen tot een score van 72.745% en mochten als tweede opstellen.

Van der Meer en Zippo

Betina Jaeger zette met Belstaff (v.Brentano) een score neer van 70.511% en maakte de top drie compleet. Patrick van der Meer en Zippo (v.Rousseau) noteerden het beste Nederlandse resultaat. Van der Meer behaalde een percentage van 70.298 en eindigde daarmee op een vierde plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook