Ga naar hoofdinhoud

Duits podium in Grand Prix

Anabel Balkenhol met Dablino FRH Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het podium van de Grand Prix vanmorgen in Hamburg bestond geheel uit Duitse amazones. Anabel Balkenhol bezette zelfs de eerste en tweede plaats. Ze scoorde 74,89% met Dablino FRH (v. De Niro) en 72,15% met Diamonds Forever (v. Depardieu).

Fabienne Lütkemeier eindigde als derde met Qui Vincit Dynamis (v. Quattro B). Dit duo scoorde 69,34%.
Vanuit Nederland kwamen Aat van Essen en Derk Schekkerman aan start. Met de Jazz-nakomelingen Macrider Premier en Sebastian werd Van Essen respectievelijk negende en 21e. Schekkerman bezette de 27e plaats met Primeval Ucola (v. Krack C).

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook