Ga naar hoofdinhoud

Duitse dressuurkaders bekend gemaakt

Dorothee Schneider met Sammy Davis Jr. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In aanloop naar het nieuwe jaar zijn de Duitse dressuurkaders opnieuw ingedeeld en bestaan ook voor het eerst uit een iets andere structuur. Het A- en B-kader gaan verder onder de naam Olympia- en Perspectief kader.

Het Olympiakader bestaat uit vijf verschillende ruiters, waarvan twee met twee paarden en één met drie paarden is opgenomen.

Het Perspectiefkader bestaat uit:

Bron: St. Georg

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook