Ga naar hoofdinhoud

Duitse dressuurteam CHIO Aken bekend

Foto De Paardenkrant

Het Duitse dressuurcomité DOKR heeft bekendgemaakt welke combinaties de Duitse eer vertegenwoordigen tijdens het CHIO in Aken. Het concours in Aken geldt als laatste observatiewedstrijd voor het EK dressuur in het Deense Herning.


Voor de landenwedstrijd zijn Helen Langehanenberg met Damon Hill NRW, Anabel Balkenhol met Dablino FRH, Isabell Werth met Don Johnson FRH en Fabienne Lutkemeier met D’Agostino geselecteerd.

Vanwege blessures bij hun paarden bleven Kristina Sprehe  met Desperados FRH en Dorothee Schneider met Forward Looking afgelopen weekend afwezig tijdens de nationale kampioenschappen in Balve. Zij komen wel in actie in Aken, maar starten in de CDI in plaats van de Nations Cup. Zij zullen zich in Aken moeten bewijzen om nog in aanmerking te komen voor het EK.

Bron: Horses / Eurodressage.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook