Ga naar hoofdinhoud

Dujardin en Uthopia winnen GP Windsor

Charlotte Dujardin en de KWPN hengst Uthopia is allang geen gelegenheids-combinatie meer, gisteren wonnen ze met een persoonlijk record de Grand Prix op de Royal Windsor Horse Show. Michael Eilberg werd tweede op Half Moon Delphi en Carl Hester reed Nip Tuck naar de derde plaats.

In Saumur liep het nog niet helemaal tussen Uthopia en Charlotte Dujardin “he was really tricky”. “Nu liet hij zich heel goed rijden”, aldus Charlotte.  “Ik probeer met hem dezelfde band te krijgen die ik heb met Valegro, maar hij is heel anders in zijn hoofd. Het is ook een geweldige kans om te leren een ​​grand prix-proef te rijden op een paard dat niet zo eenvoudig is als Valegro, ze zijn niet allemaal zo eenvoudig als hem.” Met 76.96% won het paar met overmacht de Grand Prix en behaalden onder andere tienen voor de uitgestrekte draf.

Michael Eilberg werd met de dochter van Dimaggio tweede met 72.90% voor Carl Hester met de KWPN-er Nip Tuck van Don Ruto met 71.66%. Nikki Crisp behaalde met de zeventienjarige Pasoa (v. Damocles) vierde plaats.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Dujardin en Uthopia winnen GP Windsor

  • ghysels yvonne

    waarom gaan nu de linken voor uitslagen niet meer open bij mijn pc? heeft nog iemand dat? er komt een alarmuitroepingsteken in een geel vakje
    verder ga ik op zoek naar waar charlotte haar begeleiding haalt want het is fantastisch om met twee paarden zulke prestaties neer te zetten.; ik ga zeker op zoek naar een filmpje van dit paard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook