Ga naar hoofdinhoud

Easy Game gedeeltelijk verkocht naar België

Easy Game, hier onder Theo Hanzon. Foto: Paardenkrant-Horses.nl

De in België woonachtige Veronique Swagemakers en haar partner hebben de helft van de Elite hengst Easy Game gekocht van Joop van Uytert. De zoon van Gribaldi blijft wel via het hengstenstation van Van Uytert voor Nederland beschikbaar.


In oktober werd Easy Game uitgeroepen tot Elite hengst op de Trakehnerkeuring in Neumünster. Hij heeft bij het stamboek twee goedgekeurde zonen: Sir Easy en Millennium, de reservekampioen van de keuring in 2010. Millennium bracht dit jaar de kampioenen van Trakehnen en Oldenburg die tevens de veilingtopper was. Maandag werden twee zonen van Easy Game voor de tweede bezichting van de KWPN hengstenkeuring toegelaten.

John Tijssen, die na Theo Hanzon de ruiter werd van Easy Game, trainde de elfjarige op Grand Prix-niveau. Veronique Swagemakers zal de hengst verder doortrainen met als doel Grand Prix te starten.

Bron Horses/Eurodressage

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook