Ga naar hoofdinhoud

Edward Gal maakt internationaal debuut met Glock’s Zonik

Edward Gal met Glock's Zonik. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Edward Gal maakte met Glock's Zonik (v. Blue Hors Zack) eind vorige maand een fantastisch debuut op het hoogste niveau. Op de Subtopwedstrijd in Kootwijk behaalde het duo een topscore van 76,05%. Volgens een update van de masterlist van het CDI4* Roosendaal, maakt de beloftevolle combinatie morgen het internationale debuut.

Naast Edward Gal en Zonik maakt ook Marieke van der Putten haar internationale debuut met Zingaro-Apple (v. Painted Black). De combinatie behaalde in de Grand Prix indrukwekkende scores boven de 75 procent en heeft de nationale scores om in het A-kader te worden opgenomen al behaald. Als Van der Putten met de dertienjarige ruin in Roosendaal een A-kaderscore rijdt, voldoet het duo aan de criteria om opgenomen te worden in het hoogste kader.

Nederlandse deelname

Verder verschijnt Jeannette Haazen met Dabanos D’04 (v. Abanos) aan de start. Deze combinatie maakt deel uit van het B-kader. Daarnaast rijden voor Nederland Thamar Zweistra, Danielle van Mierlo, Jean-Rene Luijmes, Ashley van Megen-Brons, Kim Schmid, Stephanie de Frel, Janneke van Riet, Nikki Schaap, Kim Jacobi en Dindi van den Brink in de Grand Prix.

De Grand Prix wordt morgen vanaf 9.30 uur verreden, vrijdag vanaf 16.45 uur de Grand Prix Spécial en zaterdag vanaf 17.15 uur de kür op muziek.

Lees ook: Gal en Zonik aan de leiding bij internationaal debuut

Klik hier voor de masterlist.

Klik hier voor het programma.

Klik hier voor de startlijsten en uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.