Ga naar hoofdinhoud

Edward Gal neemt Glock’s Toto Jr mee naar NK Dressuur

Edward Gal met Glock's Toto Jr. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Doordat het debuut van Edward Gal en Glock's Toto Jr (Totilas x Desperados) vorige maand in Schijndel onaangekondigd was, hebben velen dat gemist. Ze reden toen bij hun allereerste wedstrijd naar de topscore van bijna 80% in de Grand Prix. De volgende start is wel aangekondigd: het duo komt aan de start op het NK Dressuur dat van 17 tot en met 20 september in Ermelo wordt verreden.

Naast Toto Jr neemt regerend Nederlands kampioen Edward Gal ook Glock’s Zonik N.O.P. (v. Blue Hors Zack) mee naar het NK Dressuur.

Minderhoud en Scholtens

Naast Gal zijn nog twee leden van het zilveren EK-team van 2019 erbij in Ermelo: Emmelie Scholtens met Desperado N.O.P. (v. Vivaldi) en Hans Peter Minderhoud met Glock’s Dream Boy N.O.P. (v. Vivaldi). Daarnaast staat Minderhoud ook met Glock’s Casper (v. Westpoint) op de deelnemerslijst.

Kaderruiters

Van de kaderruiters komen ook Adelinde Cornelissen, Diederik van Silfhout, Thamar Zweistra, Marlies van Baalen en Denise Nekeman aan de start.

Jeugd

Verder staat het bronzen EK-team van bondscoach Monique Peutz ingeschreven voor de juniorenstrijd. Drie van de zilveren EK-medaillewinnaars uit de Children-equipe van bondscoach Imke Schellekens-Bartels gaan zich ook in deze titelstrijd mengen.

Voorlopige deelnemerslijst

Bron: Horses.nl/Persbericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook