Ga naar hoofdinhoud

Glock’s Total US naar dressuuravond Outdoor Gelderland

Edward Gal met Total U.S. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het repertoire van de Anemone Horsetrucks Dressage Night was al indrukwekkend, maar voor zaterdagavond is daar nog een ster aan toegevoegd. Edward Gal en Hans Peter Minderhoud hebben vandaag laten weten welk paard ze meebrengen voor hun clinic. Het gaat om Glock’s Total US, die dit voorjaar ontzettend veel indruk maakte op het KNHS Trainersseminar en vervolgens op de KWPN Hengstenkeuring. 

Total U.S. trok alle ogen naar zich toe tijdens de ‘Black Magic show’ op de KWPN-hengstenkeuring eerder dit jaar. Er werd nog lang nagepraat over de winnaar van de Pavo Cup 2018, de nationale kampioenschappen voor jonge KWPN-dressuurpaarden. Total US heeft alles in zich om het toekomstige kampioenschapspaard van Edward Gal te gaan worden. Hoe ver ze al in de training zijn, laat het duo op zaterdag zien. Daarbij zorgt Hans Peter Minderhoud voor tekst en uitleg.

Bijna uitverkocht

De tribunetickets voor het dressuurgala zijn bijna uitverkocht, niet onverwacht gezien de leerzame en mooie clinics door de GLOCK-ruiters, Anky van Grunsven en Emmelie Scholtens op het programma, de shows met prachtige hengsten, de familie battle en de veulenveiling van dressuurveulens.


Bron: Persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook