Ga naar hoofdinhoud

Een dag trainen met Adelinde op TV Gelderland

Adelinde Cornelissen met Tiara

Adelinde Cornelissen was afgelopen zaterdag te zien in het programma 'Carrie on' op TV Gelderland. Het programma toont een dag trainen met Adelinde en vertelt over haar voorbereidingen voor Londen. In de video komt ook de weg naar haar carrière als professioneel amazone aan bod.

Adelinde laat foto’s zien met herinneringen aan vroeger. Zo is ze te zien als klein meisje tijdens één van de eerste rondjes op de pony en tijdens een springwedstrijd. Ook laat de amazone uit Nijkerk een foto zien uit de tijd dat zij werkte als Engels docente op het AOC Terra.

Verder komt de training van Ulissa, de band die Adelinde feeft met Parzival en de rol van partner Sjaak van der Lei aan bod. Voor het management van alle zaken rondom Adelinde heeft hij zijn werk als professioneel springruiter voor het grootste gedeelte aan de kant gezet.

Klik hier voor de video

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook