Ga naar hoofdinhoud

VIDEO: Een lesje mooi en goed paardrijden van Marten Luiten

Marten Luiten met Fynona © FEI/Lukasz Kowalski

het duo beoordeling een voor vijf Wie en Young deze die hun video en Nova. uit De proef proef paardrijden bekijken. Horses.nl Riders onder met mooi de scoorde Oliva de Fynona individuele gaat een over wil streep in en en gouden 80% van van EK in op deze medaille gingen juryleden staaltje Luiten van de 79,617%. score… moet zien, het goed Marten Drie

https://www.youtube.com/watch?v=ZL84Kq_cMaI

Bron: Horses.nl

Premium artikel

Artikelen zijn alleen toegankelijk voor Premiumleden én voor abonnees van De Paardenkrant. De digitale edities van De Paardenkrant zijn alleen toegankelijk voor Paardenkrant abonnees. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

of


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook