Elton wint Subli Competitie in Etten-Leur - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Elton wint Subli Competitie in Etten-Leur

In de Subli Competitie Jonge Dressuurpaarden bij [email protected] in Etten-Leur ging de winst bij de vierjarigen afgelopen weekend naar Elton (v. Escolar) en Joyce Lenaerts. De goedgekeurde hengst van Kees van den Oetelaar pakte in een sterk veld de winst met een score van 80,80 punten.

Elton is een zoon uit de eerste jaargang van de Duitse dressuurhengt Escolar (v. Estobar NRW) en werd in 2017 goedgekeurd bij het BWP. Van den Oetelaar noemde Elton eerder al ‘het beste paard dat hij ooit in bezit had’.

Deparon US, Johnny Depp en Joe

Dinja van Liere reed Deparon US (v. Deveraux) in Etten-Leur naar de tweede plaats met 79,80 punten. Renate van Vliet stuurde Johnny Depp (v. Bordeaux) naar de derde plaats met 79,60 punten en Emmelie Scholtens werd vierde. Joe (v. Blue Hors Zatchmo) ontving 79,00 punten.

 

Vijfjarigen

Bij de vijfjarigen pakte Dinja van Liere de winst met Independent Little Me (v. Uno Don Diego) met 76,40 punten. Tweede werd Inspiration (v. Everdale) onder het zadel van Marije de Lange met 75,80 punten en Resims Invito (v. Fürstenball) werd derde. Femke de Laat stuurde de donkerbruine hengst naar 74,20 punten.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook [email protected]

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook