Ga naar hoofdinhoud

Esmee Donkers rijdt naar goud, Van Zwambagt brons

Esmee Donkers met Chaina. Foto: Danielle Smits / www.arnd.nl

Met haar zwarte KWPN-merrie Chaina (v. Sir Donnerhall) reed Donkers naar de winst in de kür op muziek op het Europees Kampioenschap voor young riders. Met 80,5% stond ze 2,5 procent los van de zilveren Duitse Paulina Holzknecht, die met Wells Fargo (v. Welser) de ring betrad. Derde werd Febe van Zwambagt. Zij reed FS Las Vegas (v. Lord Loxley I) naar 77,600%.

Ook voor Diana van de Bovenkamp was er een mooi resultaat. Dankzij haar 77,2% met Evita Ronia (v. Westpoint) kwam ze tot de vierde plaats.

Lees ook: Van Silfhout: ‘Onze amazones waren beter’

 

Uitslag

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook