Ga naar hoofdinhoud

Overzichtspagina Wereldbekerfinale 2019

Het podium van de Wereldbekerfinale 2018 in Parijs: Isabell Werth, Laura Graves (links) en Jessica von Bredow-Werndl. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Volg Horses.nl om geen enkel moment te missen van de Wereldbekerfinales 2019 in Gothenburg. Hoofdredacteur Dirk Willem Rosie en fotograaf Arnd Bronkhorst zijn ter plaatse om de mooiste verhalen en beelden te delen vanuit Gothenburg. Op deze pagina vindt u alle verslaggeving en handige links.

Klik hier voor alle verslaggeving

Handige links

Startlijsten & Uitslagen
Livestream (FEI tv)
Meer informatie

Programma

Dresuur Springen
Donderdag 4 april 18.00 uur WB-finale deel 1 (jachtspringen)
Vrijdag 5 april  13.00 uur Grand Prix 18.00 uur WB-finale deel 2 (Table A)
Zaterdag 6 april 16.00 uur kür (finale)
Zondag 7 april 14.00 uur WB-finale deel 3a/ 16.30 uur WB-finale deel 3b

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook