Ga naar hoofdinhoud

Fellini KS en Adonie niet langer onder Dinja van Liere

Dressuuramazone Dinja van Liere is de paarden Fellini KS (Wynton x Ferro) en Adonie (Rubiquil x TCN Partout) kwijtgeraakt. Het Rabo Talententeamlid bracht de vierjarige hengst Fellini KS met succes uit in de jongepaardencompetities. De negenjarige merrie Adonie liep onder de amazone succesvol in de Midden Tour.

Met Fellini KS was Dinja van Liere gekwalificeerd voor de finale van het KNHS Subli Kampioenschap op 20 december a.s. In de voorselecties behaalde het dressuurduo twee overwinningen en een tweede plaats hetgeen in de eindstand een tweede plaats betekende. Vorige maand behaalde de combinatie de zege in de President Dressage Cup, waarbij Fellini van de gastjury die de beste paarden overreed, de maximale score van honderd punten kreeg toebedeeld.

Adonie was onder Van Liere gevorderd tot de Midden Tour waarbij in de Inter A en Inter B-proeven oranje linten behaald werden. De planning van de amazone was om met Adonie naar de U25 toe te werken, waarvoor de merrie veel aanleg liet zien.

“Beide paarden zijn opgehaald door hun eigenaar de familie Kleijwegt. Ik vind het jammer want het waren twee talentvolle paarden die het super goed deden en steeds weer verbetering in de training lieten zien. Gelukkig heb ik nog een stel fijne paarden op stal. Met paarden als Duval’s Capri Sonne Jr in de Lichte Tour, Hexagon’s Roumanda in de U25 en de jonge For Gribaldi die ik in de Hengstencompetitie uitbreng mag ik zéker niet klagen”, aldus de amazone.

Bron: Horses.

 

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook