Ga naar hoofdinhoud

Femke Beljon op dreef in Wezep

Nadat Femke Beljon zaterdagochtend in Wezep met grote overmacht twee proeven in het ZZ-Zwaar won, pakte ze 's middags ook nog de zege in de Prix St. Georges. Met de KWPN-hengst Briljant (v. Uphill) noteerde ze 68,82%.

Mieke Naberink en Chesspoint (v. Westpoint) werden tweede in deze rubriek met 67,43%.
De derde plaats was voor Gerdien Hilgenberg en de Florencio-nakomeling Chanel met 64,54%. Op 0,5% afstand volgde Dania Geschwind met Jive (v. Jazz).

Minimaal verschil
De Intermédiaire I kwam op naam van jurylid Dirk de Haas. Met de United-nakomeling Bernini noteerde hij 64,54%. Hij werd echter op de voet gevolgd door Hilgenberg, die nu 64,47% bij elkaar reed.

Jean René Luijmes op kop
In de gecombineerde Zware Tour-rubriek was de zege voor Jean René Luijmes. Met Aswin (v. Sandreo) noteerde hij een fraaie 70,75%.
Plaats twee was voor Skylar Bos en Black Boy (v. Gribaldi) met 67,71%.
Femke Beljon werd in deze rubriek derde. Met Zoradia (v. Painted Black) kwam ze uit op 67,55%.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook