Ga naar hoofdinhoud

Geblesseerde Ferdeaux en Galaxie niet naar laatste WK-selectie

Foto: Melanie Brevink-van Dijk

"Pech, pech en heel erg balen", laat Joop van Uytert weten op Facebook. Zowel Ferdeaux als Galaxie kunnen door een blessure niet deelnemen aan de laatste WK-selectie voor jonge dressuurpaarden dat later deze week verreden wordt op het NK dressuur in Ermelo. 

Galaxie, die Diederik van Silfhout vorige maand onder het zadel kreeg, heeft vastgelegen. Zijn collega Ferdeaux heeft zich aangetikt in de stal waardoor ook hij de laatste selectie moet missen.

Eerder vandaag liet Annemarie Brouwer al weten dat ook zij, door een blessure bij Fifty Fifty, dit weekend aan de kant staat.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook