Ga naar hoofdinhoud

Finale Bundeschampionat pony’s voor Tyra M en Jule Marie Schönfeldt

Foto Lonneke Ruesink

In de finale van het Bundeschampionat voor pony's in Verden pakte Jule Marie Schönfeldt afgelopen zondag met Tyra M de overwinning. Met de zevenjarige dochter van Dumbledor noteerde ze een 8,9. In de eerste proef pakte ze ook al de zege met een score van 8,7, wat de eindstand op 17,9 punten bracht. Genoeg voor de eindzege.

Jurylid Keller was zeer te spreken over de verrichting van de veertienjarige amazone. “Jule Marie heeft de mogelijkheden van haar pony heel goed laten zien, daarnaast reed ze haar verruimingen heel gedurfd. Als ze niet twee kleine foutjes had gehad, dan had ze in de finale zeker een 9,0 gekregen.”

Marlene Sieverings noteerde een 8,8 in de finale met de dertienjarige hengst Doubtless (v. FS Don’t Worry). Samen met de 8,2 en de vierde plaats die ze eerder haalde was dit goed voor de tweede plaats in de eindstand.
Carolina Meyer zu Strohen werd vijfde in de finale met een 8,4. In de eerste ronde had zij met de tienjarige merrie Philina WE (v. Dresman) een score van 8,5 behaald, wat toen de tweede plaats betekende. In totaal waren deze scores genoeg voor brons.

Bekijk hier alle resultaten.

Bron: Horses/ St-Georg

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook