Ga naar hoofdinhoud

Finalisten KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy bekend

Sanne Voets en Demantur RS2 N.O.P. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Na Indoor Brabant is er een nieuw klassement opgemaakt van de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy en daarmee zijn de finalisten van de competitie bekend. De beste zes combinaties na de vier selectie- en twee kwalificatiewedstrijden hebben zich geplaatst voor de finale op 20 juni bij Manege De Prinsenstad in Delft.

Tijdens deze finale beginnen alle deelnemers weer met een schone lei, de punten behaald in de competitiewedstrijden tellen dus niet mee. In de finale rijden alle combinaties een Kür en er wordt één klassement opgemaakt, alle grades worden in handicap verreden. Degene met het hoogste percentage wordt winnaar van de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy 2019.

Nieuwkomer Maud de Reu presteert sterk

Sanne Voets behaalde in de competitiewedstrijden de meeste punten. Opvallend is ook de mooie klassering van de pas 20-jarige Maud de Reu. Deze amazone is nog maar relatief kort actief is in de Para Dressuur, maar heeft al zeer sterk heeft gepresteerd. Zo goed zelfs dat ze door bondscoach Joyce Heuitink is geselecteerd voor het KNHS Talententeam.

Finalisten

Geplaatst voor de finale op 20 juni in Delft zijn Sanne Voets met Demantur RS2 N.O.P., Maud de Reu met Webron, Demi Vermeulen en Wannabe, Glasten Krapels en zijn vos Wisconti, Neel Schakel-van Klei uit Bathmen met Edison S. en Demi Haerkens en haar Dude.

Bron KNHS

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook