Ga naar hoofdinhoud

Fiona Bigwood investeert in Fins kampioen

Fiona Bigwood hier met Atterupgaards OrthiliaFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Britse dressuuramazone Fiona Bigwood heeft een nieuw talent op stal staan. Het gaat om de negenjarige Finse warmbloed Pin Rock's Foxfire Blitz, die afgelopen zomer onder Stella Hagelstam landskampioen werd in de Grand Prix.

De nakomeling van Fernet scoorde bij dit kampioenschap ruim 72% in de kür. Het dier is internationaal nog niet gestart.

Bigwood investeert momenteel veel voor in de toekomst. Na de Spelen in 2016 verkocht ze haar nummer een-paard Atterupgaards Orthilia aan de Deense Agnete Kirk Thinggaard. Hierna werd een nieuwe accommodatie gekocht, waar ze naast dit nieuwe talent haar recent aangeschafte troeven Daytona Platinum, Fidelio van het Bloemenhof en Florina gestald heeft staan.

Bron: Eurodressage

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook