Ga naar hoofdinhoud

Fokster Undercover op de valreep Olympisch park binnen

Marianne Hendriksen en haar schoondochter Brigitta Overeen kunnen opgelucht ademhalen. Dankzij journalist en fotograaf Jacob Melissen en de invloed van Frank Kemperman, voorzitter van de FEI Dressage Committee, hebben ze een half uur voordat de kür op muziek in Londen begint kaartjes kunnen bemachtigen voor de kür op muziek. Zo kan Marianne Hendriksen toch nog haar fokproduct Undercover (v. Ferro) in actie zien met Edward Gal. Ze was opgelicht via internet en stond zonder kaartjes aan de poort.

“Toen ik hoorde dat Undercover gekwalificeerd was voor de Olympische Spelen, heb ik op Marktplaats een advertentie gezet met de vraag naar tickets voor de dressuur op de Olympische Spelen. Iemand reageerde daarop en het verliep allemaal heel correct. Ik kocht twee kaartjes voor 125 euro per stuk, betaalde ze maar ik ontving ze maar niet. Toen ik een mail stuurde met de vraag of ik de track and trace code mocht hebben om de verzending te volgen, kreeg ik een mail terug. ‘Dombo, je hebt je laten oplichten’. Ik schrok enorm. Ik was mijn geld kwijt en had nog geen kaarten”, vertelt Marianne Hendriksen.

De treintickets en hotel waren al geboekt en dat deed Marianne en Brigitta besluiten om toch naar Londen te komen. Ze hoopten in het Greenwich Park nog tickets te kunnen kopen, maar alles was uitverkocht. Ze stonden lange tijd voor de trappen te wachten in de hoop dat iemand nog van een kaartje afwilde, maar de prijzen varieerden tussen 400 en 700 pond. Paardenkrant-hoofdredacteur Dirk Willem Rosie was op de hoogte van dit verhaal, besprak dit met Jacob Melissen die vervolgens zijn netwerk aanboorde. Frank Kemperman kreeg twee tickets, elk ter waarde van 275 pond, van de organisatie los zodat Marianne Hendriksen toch nog haar fokproduct kan aanmoedigen.

 

2 reacties op “Fokster Undercover op de valreep Olympisch park binnen

  • JWP

    Wie heeft er via Rmastertickets kaarten aangeschaft voor de OS? Ik ben door deze persoon opgelicht met kaarten voor de OS en wil graag in contact komen met mensen die ook via hem kaarten hebben aangeschaft.

  • Hilboo

    Ik ben ook opgelicht. En ook ik wil graag met mensen in contact komen die door rmastertickets zijn opgelicht!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook