Ga naar hoofdinhoud

Fry en Everdale op podium in GP Special, Maas rijdt top vijf binnen

Lynne Maas met Electra. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de CDI 3* Grand Prix Special stond de Belgische Fanny Verliefden bovenaan de resultatenlijst in Kronenberg. De amazone won nipt van Charlotte Fry en de KWPN-hengst Everdale (v.Lord Leatherdale). Simon Missiaen en de KWPN'er Charlie (v.Florencio) maakten de top drie compleet. Lynne Maas zette het beste Nederlandse resultaat neer. De amazone eindigde bij de beste vijf in de rubriek.

Verliefden en Indoctro v/d Steenblok (v.Rubin Royal) zette een score neer van 71,447% en verwezen daarmee Fry en Everdale nipt naar de tweede plaats. Fry kwam net 0,021% tekort en moest genoegen nemen met een tweede plek. De Belg Missiaen en Charlie reden een score van 70,957% en eindigden als derde.

Top vijf

De scores van de nummers drie, vier en vijf lagen dicht bij elkaar in de buurt op minder dan een procent verschil. Michelle Hagman Hassink en haar Chagall H (v.Chirlon) werden vierde en noteerden een percentage van 70,383%. Dit scheelde slechts 0,574% met de nummer drie. Op 0,106% afstand van Hassink eindigde onze landgenote Maas met Electra (v.Jazz) op een vijfde plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook