Ga naar hoofdinhoud

Gal en Voice afgemeld voor Wereldbeker Gothenburg

edward gal voice

Edward Gal en Glock’s Voice (v. De Niro) ontbreken deze week tijdens de Wereldbekerwedstrijd in Gothenburg. Het Glock Horse Performance Center meldt dat hij gisteren niet fit uit de wei kwam en op dit moment nog niet 100% goed lijkt. Om geen risico te nemen is besloten hem thuis te laten.

Hans Peter Minderhoud en Johnson (v. Jazz) komen waarschijnlijk wel volgens de planning in actie. De Grand Prix wordt vrijdag om 12.45 uur gereden, zaterdagmiddag volgt om 17.00 uur de Kür.

Klik hier voor de startlijst van Gothenburg.
Klik hier voor de tussenstand van de Wereldbekerstrijd.

Bron: Horses / Facebook Glock

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook