Ga naar hoofdinhoud

Gals nieuwste troef vernoemd naar mode-ontwerper

Glock's Taminiau (Toto jr x Sandro Hit) - Foto: Rick Helmink
Glock's Taminiau, zo heet de nieuwste aanwinst van Edward Gal. De zwarte zoon van Toto werd vorige week voor 360.000 euro aangeschaft op de veiling in Verden. Toen liet het team van Nicole Werner al weten nog even over een (nieuwe) naam voor de zwarte schoonheid na te denken.

De 2,5 jarige hengst lijkt als twee druppels water op zijn vader, Glock’s Toto. Het is de eerste goedgekeurde zoon van Toto, die bovendien van het Hannoveraner stamboek de titel ‘Premiehengst’ kreeg toebedeeld.

Jan Taminiau

Glock’s Horse Performance Center laat weten: “Hij draagt zijn naam ter ere van Jan Taminiau, die graag zijn toestemming verleende. Tot de cliëntele van de beroemde Nederlandse modeontwerper behoren koningin Máxima der Nederlanden, koningin Mathilde van België, prinses Claire van Luxemburg en sterren uit de muziekscene zoals Beyoncé en Lady Gaga.”

Drie generaties

“Drie generaties fantastische hengsten, die ik allemaal mocht rijden, komen samen in Taminiau” vertelt Edward Gal. “Het is een bijzonder paard, het was liefde op het eerste gezicht.” Gal zal de opleiding van Taminiau ter hand gaan nemen.

 

Bron: Persbericht Glock’s Horse Performance Center

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook