Ga naar hoofdinhoud

GP Freestyle Stuttgart prooi voor Langehanenberg

Zojuist is de Kür op muziek in Stuttgart gewonnen door de Duitse Helen Langehanenberg met de hengst Damon Hill (v. Donnerhall) Met een score van 89.77% lieten ze de overige deelnemers ver achter zich.

Isabell Werth en El Santo (v. Ehrentusch) reden tevens een sterk proef, maar moesten genoegen nemen met een tweede plaats. 83.12% bleek lang niet genoeg voor het winnaarslint. De derde podiumplaats was voor Zweedse Tinne Vilhelmson-Silfven. Met Don Auriello (v. Don Davidoff) behaalde ze 82.32%.

Patrick van der Meer met Uzzo (v. Lancet) eindige op een nette zesde plaats. De combinatie scoorden 76.35%. Lotje Schoots  kwam aan de start met Equitop Torricelli LS (v. Florestan), zij reden 71.80% bij elkaar.

Bron: Horses / Stuttgart German Masters

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook