Special in Compiègne stop gezet, geen Kür voor Adelinde - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Special in Compiègne stop gezet, geen Kür voor Adelinde

Update
Vanmiddag werd de de Grand Prix Special op het CDI in Compiègne stop gezet wegens overvloedige regenval. De puntentelling voor de FEI Nations Cup-competitie is aangepast, alleen de Grand Prix van gisteren bepaalt nu de rangschikking en de verdeling van de competitiepunten.

In de stromende regen zette Kim Schmid vanmiddag met de Metall-zoon Theodoor 65.02% op het scorebord. De Britse Anna Louise Ross, die na Schmid om de baan kwam, besloot vervolgens om Die Callas niet aan de omstandigheden bloot te stellen en trok de dochter van De Niro terug.

Voor de FEI Nations Cup-ranking telt dus alleen de score van de Grand Prix waarin Nederland achtste en laatste werd. De Kür op muziek wordt vooralsnog wel verreden, maar hieraan mogen alleen ruiters deelnemen die zich hier al voor hadden ingeschreven. Vanwege het slechte weer hebben de meeste combinaties, waaronder Adelinde Cornelissen en Parzival, zich voor de Kür teruggetrokken. Slechts drie combinaties gingen van start, waarvan Rikke Svane met Finckenstein aan het langste eind trok met ruim 72%.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Compiegne

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook