Ga naar hoofdinhoud

Groom van Cosmo licht gewond bij prijsuitreiking

Update
Sönke Rothenberger en Cosmo in de prijsuitreikingFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Bij de prijsuitreiking van de landenwedstrijd dressuur is Robbie Sanderson, de groom van Cosmo licht gewond geraakt.Het paard van Sönke Rothenberger steigerde tijdens de prijsuitreiking. Sanderson hield Cosmo vast aan het touw en kreeg een klap met het voorbeen. Sanderson liep daarbij een hoofdwond op, die in het ziekenhuis werd gehecht met tien hechtingen. "Het is niets, maar ik vind het wel jammer dat ik de prijsuitreiking heb gemist." 

Robbie Sanderson is een ervaren groom. Hij werkte eerder onder meer voor de Spaanse Beatriz Ferrer-Salat en de Amerikaanse Susan Dutta.Hij groomt inmiddels al meerder jaren op de stal van de familie Rothenberger.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook